FOLLOWERS

Rabu, 11 Januari 2017

KISAH DUKA SEBUAH IKATAN PERKAHWINAN


KISAH DUKA SEBUAH IKATAN PERKAHWINAN


Amboi tajuk artikel aku kali ni memang agak pelik. Sebenarnya aku ni tak kawin lagi tapi aku suka baca page kat fb KISAH RUMAH TANGGA. selalunya aku biasa baca yang dok dalam ruangan surat khabar ape ntah. Dalam page ni lagi banyak kisah menyentuh hati. Happy2 ada la jugak tapi banyak sedih2. Paling sedih aku baca semalam seorang suami tak pedulikan isteri sakit nak melahirkan baby sampai wife bersalin kat rumah seorang diri..Aku rasa nak bagi penumbok jugak kat lelaki camtu. 
KISAH DUKA SEBUAH IKATAN PERKAHWINAN


Aku baca sekadar suka-suka dan nak tahu jugak kan liku-liku kehidupan sebuah perkahwinan.Kalau korang tak like lagi page ni boleh like,takpun usha2 page ni baca story2 alam rumah tangga penuh dugaan. Nak hantar luahan pun boleh dekat admin..aku bukan admin ye aku pembaca setia je.

Tetiba aku teringat kisah sehari lepas aku tunggu bas kat stesyen bas. Ada sebuah kereta benti depan aku. Then keluar seorang perempuan yang badannya agak berisi dan berwajah agak lesu bersama seorang kanak-kanak.Dalam kereta aku tak surelah ada lagi ke tak kanak-kanak lain dari gaya kanak-kanak perempuan tu maybe anak kakak yg drive kereta. Timbul sorang lelaki agak bergaya dan wajah agak happy menggalas beg. Perempuan tu salam cium tangan lelaki tu kanak-kanak perempuan tu melompat-lompat happy nampak lelaki tu, aku rasa dorang suami isteri dan budak perempuan tu anak dorang. Tetiba akak tu peluk dan cium pipi hasben dy,,opkoz lah hasben kot takkan lah tetiba je kan. Tapi hasben dia macam mengelak je then tak respon pun. Aku kesian tengok kakak tu yelah depan orang ramai kot atlest respon jelah ala-ala sweet.

sekadar pendapat aku je.. 




Bagikan

Jangan lewatkan

KISAH DUKA SEBUAH IKATAN PERKAHWINAN
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Suka dengan artikel di atas? Tambahkan email Anda untuk berlangganan.

5 comments

Tulis comments
avatar
1 Februari 2017 12:38 PTG

pemalu kot husband akak tu, tp jgn la sampai xda respon

Reply
avatar
4 Mac 2017 11:42 PTG

Depan public mmg malu la...

Reply
avatar
25 Mac 2017 11:40 PTG

maybe..tapi gaya bukan macam pemalu,lebih kepada tak suka je hehe

Reply
avatar
29 Mac 2017 12:43 PTG

ETHTRADE
SHARING PROFIT UP TO 25% - 30% PERMONTH
THE BEST .. LONG TERM BUSINESS ... STABLE AND TRUSTED
THE REAL COMPANY WITH THE REAL ACTIVITY

https://ethtrade.io/@821745

https://ethtrade.org/@821745

✔ not hyip
✔ since April 16, 2016
✔ More than 32000 member
✔ Up to 25% (up to 30% by compounding) monthly profit
✔ Average Daily profit 1% ( monday - Friday )
✔ Automatic re invest (compounding)
✔ Lifetime contract
✔ invest in cryptocurrency trading with professional Team
✔ Start your portfolio with only 10$
✔ Use Bitcoin / Ethereum / Advcash
✔ Withdraw your profit or your investment anytime you want
✔ Marketing plan is very good for long term
✔ Build your team to get more benefits
JOIN NOW!!! DONT LEFT BEHIND!!! REAL PASSIVE INCOME!!!LET YOUR MONEY WORKS FOR YOU!!!
Join now .. free register : https://ethtrade.io/@821745

Reply