Isnin, 9 Oktober 2017

ALKISAH PT3 2017

PT3 2017

Hai uoll salam Pt3 hihi. Ni kalau adik aku baca ada potensi nak kena sekeh berulang kali. Disebabkan dah malam sangat aku tak nak bebel panjang-panjang. Just nak ucap good luck untuk adik-adik yang exan pt3  esok. Ewahh jawab elok- elok (macamlah aku dulu jawab elok sangat hihi)

Sis tahu hidup zaman sekarang ini sangat tension and stress. Aku tengok muka adik aku pun stress. Biasalah pagi petang kelas tambahan and homework so muka pun dah hilang seri remaja haha. Buat sehabis baik. Jika berjaya alhamdulillah jika gagal pun alhamdulillah dan jangan stress. Gagal Pt3 bukan gelap terus masa depan. Cemerlang Akademik adalah bonus. Cemerlang akhlak, bakat dan ilmu dunia akhirat alhamdulillah.

Kepada parent bagilah sokongan semangat jangan ugut-ugut pulak kalau tak dapat straight A tak mengaku anak oii.. Result buruk masih boleh dibaiki hilang anak tiada ganti. Kalau ada sepuluh anak pun tak akan sama perangai,sikap dan keletah anak-anak okey. Ngade pulak aku membebel macam mak-mak. Haha.,


Kepada adik i good luck. Jangan stress ok. Berjaya atau tak you tetap adik i dunia akhirat. Perjalanan hidup masih panjang( jika diizinkan Allah) yang penting berusaha,doa dan tawakal.

siapa tak tahu jadual exam boleh lerr klik sini😅



Show comments
Hide comments

1 ulasan: