Ahad, 26 Mac 2017

Misi di Tanjung Malim

Dah 2 Bulan aku tak post  entry di blog aku ni. Mujur aku masih ingat password email. Kalau tak pecah otak aku paksa sel-sel otak berhubung. Sel otak aku ni boleh tahan tahap slownya. kadang-kadang aku rasa otak aku ni memori dah tak cukup


Sekarang ni aku ada di Tanjung Malim. Agak jauh jugak dari kampung halaman aku. Kalau naik bas dua tiga ketul bas jugak nak sampai sini (kalau cikgu bm aku baca blog aku mesti sedih dengan bahasa aku ala-ala tak berbahasa nih ehehehe..Sebab aku ada di sini? entahlah aku pun tak tahu why..why..why???  asal aku saja-saja suka suka je tapi entah jadi lain pulak..haishhhh..
 
Tapi hidup aku bahagia je sesorang disini. Aku memang suka ala-ala berdikari gitu. Nampak tabah sungguh aku eheeee.. aku bukan lari dari rumah ok! yang penting tak ada makchik-machik mulut tak ada insurans bagi soalan cepumas kat aku..

Tanjung Malim antara tempat yang bagi aku antara terbaik. Bangunan masih mengekalkan seni bina lama yang unik. Makanan disini pun best-best..

ok nanti jelah aku berleter dengan panjang lebar...

Aku lupa bulan lepas bulan lepas 2 FEBUARI beday aku yang ke 25..tak lama lagi 5 tahun akan datang dah 30 tahun..ok..selamat hari tua untuk diri sendiri...

ok aku terpaksa letak gambar tak berkaitan sebab laptop aku ni tetiba cari pasal jadi aku cepat-cepat positifkan diri letak gambar buku and rose...

gud nite :) smile..aku rasa aku dah mereng..


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Online

NUFFNANG